"Ya Allah, bantulah aku mengingati-Mu, bantulah aku mensyukuri nikmat-Mu dan bantulah aku untuk mmperbaiki ibadah kepada-Mu. Ya Allah ya Tuhanku, berilah aku taqwa, dan bersihkanlah diriku. Sesungguhnya Engkaulah sebaik-baik yang membersihkan. Engkaulah pelindungku dan pemimpinku."

Jumaat, 25 September 2009

Muhasabah cinta


assalamualaikum


Lagu ni first time dengar masa bukak blog kakak Muslimah Syiqin, lepas tu dekat blog kawan kita syamujahidah..so bila aku dengar lagu ni, aku terus jatuh cinta, kau ni ekin kerja jatuh cinta dengan lagu ja..ehh suka hati kitalah..blog kita..bukan blog
Betapa lemah diriku ini
Berat ujian dari-Mu
Ku pasrahkan semua pada-Mu
Tuhan baru ku sadar
Indah nikmat sehat itu
Tak pandai aku bersyukur
Kini ku harapkan cinta-Mu
Kata-kata cinta terucap indah
Mengalun berzikir di kidung doaku
Sakit yang ku rasa biar jadi penawar dosaku
Butir-butir cinta air mataku
Teringat semua yang Kau beri untukku
Ampuni khilaf dan salah selama ini
Ya Illahi muhasabah cintaku
Tuhan kuatkan aku
Lindungiku dari putus asa
Jika ku harus mati
Pertemukan aku dengan-Mu

5 comments:

RuGGers |8| berkata...

amboi..syahdunye blog die..berbunga2 seh..
kak fadhillah pn xknl dh?ape r..

nurekin berkata...

emm
heheh
bunga2 ke
ni abg rodikan??
hehe
hai lama x dgr cter

~::sya_mujahidah::~ berkata...

malunya ada nama ana...
hehe...cam promote jer nama tu..
haha! xper2
lagi suke sebenarnya..
kuang2x

Norashikin Abdullah berkata...

heheh
x pe lah
sya
pupular sket
heheh

Norashikin Abdullah berkata...

heheh
x pe lah
sya
pupular sket
heheh