"Ya Allah, bantulah aku mengingati-Mu, bantulah aku mensyukuri nikmat-Mu dan bantulah aku untuk mmperbaiki ibadah kepada-Mu. Ya Allah ya Tuhanku, berilah aku taqwa, dan bersihkanlah diriku. Sesungguhnya Engkaulah sebaik-baik yang membersihkan. Engkaulah pelindungku dan pemimpinku."

Khamis, 17 September 2009

Second award


Syukran to Isha..
Pertama, kena letak 5 fakta menarik tentang pemberi award.
kamu umpama pelangiku kerana menceriakan hari-hariku
kamu umpama kaunselorku kerana penuh kata-kata nasihat darimu
kamu umpama tangan ketigaku kerana kamu sentiasa membantuku tak kira apa jua
kamu umpama sapu tanganku kerana selalu meredakan air mataku
kamu umpama bidadariku kerana kau baik sangat2, aku suka bersahabat denganmu, aku juga suka seraut wajahmu yang comel dan sepet itu...percayalah
Next, kena nyatakan 10 fakta diri sendiri
alamak ni yang lemah ni,
aku gemar fesyen tudung dan busana muslimah...cantik2 semuanya
aku gemar semua barang2 yang berwarna biru muda..sangat lembut warnanya
aku tak suka pakai cermin mata la..rimas..akibatnya powerku dah naik..padan muka
aku lebih gemar study sorang diri, bila x faham baru aku pergi tnya kawan atau cikgu
aku kuat berangan..macam2 yang aku imaginasikan..mau jadi tuan puteri..bwekk
aku sukar dibangunkan bila tidur, hanya di asrama..hehe kantoi
aku sukar untuk mendengar jam loceng ketika di asrama, pasang lah bom atom, hehe
aku sangat dan amat sensitif, air mataku sangat murah, agaknya kalau dikumpul semula, boleh jual air
aku suka sesuatu lagu kerana punya sesuatu yang menarik pada lirik lagu
aku takut nak SPM,penentu masa depanku, aku nak jd doktor, doakan kejayaanku..moga laluan ke bidang perubatan itu terbentang luas
Beri award ini kepada 10 orang dan describe mereka:
Lilie, Naddy, Dinie, Fidot, Dan kepada semua yang membaca blog ku ini...Silalah copy and paste, jangan malu-malu...


5 comments:

~::sya_mujahidah::~ berkata...

erm...
ya Allah!!
hampir 100% 10 fakta enti sama ngan ana..
ana suka gak fesyen tudung n busana muslimah..ana suka warna biru n pun prefer study sorg2...
byk persamaan kita yer? ^_^...
suke plak ana..hehe

dan ana pun sgt2 snsitif...huhu

harishah halim berkata...

ekin, toksah puji lebih
(eceh! padahal suka)
nananana :P

nurekin berkata...

to sya mujahidah....cewahhh, boleh sembang2 nanti,, enti nk ym enti

to isha..eleh kembang semngkuk la tu, kite puji dia

harishah halim berkata...

hahahha
mana ada :P
puji puji manusia
last last sampainya ke Allah juga kan?

~::sya_mujahidah::~ berkata...

ni ym ana... syahida_sweet92@yahoo.com
add tau! ^_^